Jak zacházím s vašimi osobními údaji

Jsem Pavel Cahlík a podnikám pod společností cahlik.info s.r.o., se sídlem Záhřebská 2479/39, Žabovřesky, Brno, IČ 292 79 275, která je zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně, sp.zn. C 70500. Moje společnost pracuje s některými vašimi daty:

  1. Abychom se mohli pobavit o vaší poptávce mých služeb nebo rovnou podepsat smlouvu, budu určitě potřebovat vaše jméno, kontaktní údaje jako e-mail nebo telefon, případně vaše podnikatelské údaje. Pokud se na spolupráci nedomluvíme, vaše údaje se u mě neohřejí příliš dlouho – promažu je do 2 měsíců. Pokud se na spolupráce dohodneme – a to bych byl samozřejmě rád – budu vaše data potřebovat ještě 10 let od ukončení našeho společného projektu. Toto zpracování mi má právnička povolila bez vašeho souhlasu. Prý to vyplývá z GDPR a to víte, nechci se s ní hádat.
  1. Pokud se stanete mými klienty a nebudete proti tomu nic namítat, zařadím si vaši e-mailovou adresu na 3 roky do mailing listu a sem tam vám napíšu, co je v mém světě nového. Nebojte se, kdykoliv si budete přát, e-mail můžete jednoduše odhlásit.
  1. Nebudu vám lhát, na mých stránkách fungují i cookies, které občas využívám.
  1. Konkrétně se jedná o
    • cookies pro fungování a měření návštěvnosti mého webu
    • marketingové cookies
  1. Cookies pro fungování a měření návštěvnosti webu mám povoleno používat i bez vašeho souhlasu. Prý mi to umožňuje GDPR nařízení a je to můj oprávněný zájem.

    Pro marketingové využití už mi ale přikázali mít váš souhlas. Ten sbírám přes nastavení vašeho prohlížeče. Pokud mi tento sběr nechcete dopřát, nastavte si v prohlížeči jiný režim práce s cookies, případně mi napište na pavel@jsemnaznacky.cz, podíváme se na to spolu. Souhlas mi udělujete na dobu, kterou jsem vám sepsal dole v tabulce, ale režim si můžete kdykoliv přenastavit a práci s cookies mi tak zakázat.
  1. Cookies pro mě shromažďuje služba Google Analytics. Tu provozuje Google Ireland Ltd., sídlem Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irsko, podle svých podmínek – ty najdete tady. Také je používám na Facebooku. Tu provozuje společnost Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA, v souladu se svými podmínkami – na ty mrkněte sem.
  1. Mezi další zpracovatele, které používám, patří:
    • provozovatel služby Hubspot – společnost HubSpot, Inc., se sídlem 25 First Street, Cambridge, MA 02141, USA
    • provozovatel služby MailChimp – společnost The Rocket Science Group LLC, se sídlem 675 Ponce de Leon Ave NE,
      Atlanta, GA 30308, USA
    • provozovatel služky Sklik – společnost  Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5 – Smíchov.
  1. Pokud byste mě potřebovali ohledně vašich dat a mé práce s nimi kontaktovat, napište mi na e-mail pavel@jsemnaznacky.cz.
  1. Nařízení GDPR (nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES) vám dává spoustu práv, co naplat. Mezi nimi je právo obrátit se na mě a chtít informace, jaké osobní údaje zpracovávám, vyžádat si přístup k osobním údajům, nechat je aktualizovat nebo opravit, chtít omezení zpracování, kopii osobních údajů, přenos osobních údajů nebo po mně požadovat výmaz. Pokud si myslíte, že s osobními údaji nenakládám, jak bych měl, máte možnost podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud. Pevně ale věřím, že k ničemu takovému mezi námi nedojde. 🙂

__hssrc

.jsemnaznacky.cz

Session

Výkon

_mcga

.mailchimp.com

Session

Potřebná pro fungování stránky

_gid

.jsemnaznacky.cz

1d

Výkon

__cfduid

.hubspot.com

3 dny

Potřebná pro fungování stránky

__hs_initial_opt_in

.jsemnaznacky.cz

7 dní

Marketingová

_uetvid

.mailchimp.com

8 dní

Marketingová

_fbp

.facebook.com

2 měsíce

Marketingová

_fbp

.jsemnaznacky.cz

3 měsíce

Marketingová

_abck

.mailchimp.com

rok

Marketingová

_mcid

.mailchimp.com

rok

Marketingová

__hs_opt_out

.jsemnaznacky.cz

rok

Marketingová

__hstc

.jsemnaznacky.cz

rok

Marketingová

_ga

.mailchimp.com

dva roky

Marketingová

_ga

.jsemnaznacky.cz

dva roky

Marketingová

Toto tlačítko slouží pro vymazání cookies